Vraag nu direct online aan

Internationaal rijbewijs Somalië

International rijbewijs
International_travel_document
Waarom

Waarom heeft u een Internationaal Rijbewijs nodig?

Een Internationaal Rijbewijs kan gebruikt worden in meer dan 180 landen over de hele wereld. Dit document bevat uw naam, foto en chauffeursinformatie in de 12 meest gesproken talen ter wereld. Dit document is te begrijpen voor de meeste lokale functionarissen en autoriteiten over de hele wereld.

In 3 Stappen Uw Internationaal Rijbewijs

Hoe ontvangt u het Internationaal rijbewijs?

1. Online aanmelden

Start uw aanvraag voor een vertaling van uw rijbewijs.

2. Upload een foto

Zorg ervoor dat u een recente foto uploadt en de regels volgt.

3. Wacht op akkoord

Wacht op uw bevestiging en u bent klaar om op reis te gaan!

5/5

Snel en probleemloos onze IRB

Eliot Mercer & Cara Belmonte

De voorbereidingen voor mijn avontuur in Brazilië met mijn vriend waren bijna compleet, maar we hadden over het hoofd gezien dat een internationaal rijbewijs onmisbaar was. Gelukkig stuitte ik op International Travel Permits; een redder in nood met een klantenservice die niets minder dan uitmuntend was. Ze snapten onmiddellijk de spoed achter mijn aanvraag en binnen enkele uren was het digitale vertaaldocument in onze mailbox. Onze plannen om de uitgestrekte kustlijnen en verborgen parels van Brazilië te ontdekken waren gered. Dit soort responsiviteit en aandacht voor detail maakte onze ervaring met hun dienst niet alleen indrukwekkend, maar ook uiterst persoonlijk en attent.

Rijregels in Somalië

Als u een zeer goede reden heeft om Somalië te bezoeken, moet u ervoor zorgen dat u uw eigen auto bestuurt en deze gidsen controleert voor extra veiligheidsmaatregelen. Somalië is een rechtsrijdend land. De minimumleeftijd om te rijden is 18 jaar. Het dragen van een veiligheidsgordel is verplicht voor iedereen. Drink niet en rijd niet. De maximumsnelheid is 60 km/u in stedelijke gebieden en 100 km/u in landelijke gebieden. Tenzij u echt moet, vermijd dan reizen naar Somalië. Somalië is een Afrikaans land, dus er is geen winter. Vermijd reizen ten koste van alles. Als u echt Somalië moet bezoeken, houd dan te allen tijde uw noodkits bij de hand.

Blijf veilig!