Vraag nu direct online aan

Internationaal rijbewijs Saint Kitts en Nevis

International rijbewijs
International_travel_document
Waarom

Waarom heeft u een Internationaal Rijbewijs nodig?

Een Internationaal Rijbewijs kan gebruikt worden in meer dan 180 landen over de hele wereld. Dit document bevat uw naam, foto en chauffeursinformatie in de 12 meest gesproken talen ter wereld. Dit document is te begrijpen voor de meeste lokale functionarissen en autoriteiten over de hele wereld.

In 3 Stappen Uw Internationaal Rijbewijs

Hoe ontvangt u het Internationaal rijbewijs?

1. Online aanmelden

Start uw aanvraag voor een vertaling van uw rijbewijs.

2. Upload een foto

Zorg ervoor dat u een recente foto uploadt en de regels volgt.

3. Wacht op akkoord

Wacht op uw bevestiging en u bent klaar om op reis te gaan!

5/5

Snel en probleemloos onze IRB

Eliot Mercer & Cara Belmonte

De voorbereidingen voor mijn avontuur in Brazilië met mijn vriend waren bijna compleet, maar we hadden over het hoofd gezien dat een internationaal rijbewijs onmisbaar was. Gelukkig stuitte ik op International Travel Permits; een redder in nood met een klantenservice die niets minder dan uitmuntend was. Ze snapten onmiddellijk de spoed achter mijn aanvraag en binnen enkele uren was het digitale vertaaldocument in onze mailbox. Onze plannen om de uitgestrekte kustlijnen en verborgen parels van Brazilië te ontdekken waren gered. Dit soort responsiviteit en aandacht voor detail maakte onze ervaring met hun dienst niet alleen indrukwekkend, maar ook uiterst persoonlijk en attent.

Hoe kan ik een Internationaal Rijbewijs krijgen in St. Kitts?

Om uw rijbewijs in St. Kitts en Nevis te verkrijgen, heeft u een rijbevoegdheid of vergunning nodig van het Inland Revenue Department. De aanvrager moet echter minstens 17 jaar oud zijn om een vergunning te verkrijgen om volgens de verkeersregels te rijden.

Waar kan ik een Internationaal Rijbewijs verkrijgen in St. Kitts en Nevis?

Er bestaat niet zoiets als een Internationaal Rijbewijs (IRB). Het exacte document dat uw geldige rijbewijs vanuit uw thuisland vertaalt om in een ander land te rijden, wordt een “Internationaal rijbewijs (IRB)” genoemd.

Om een ​​IRB te verkrijgen, hoeft u alleen ons aanvraagformulier in te vullen, dat u kunt vinden door op de knop “Start mijn aanvraag” in de rechterbovenhoek van de pagina te klikken. Daarnaast dient u een kopie van uw rijbewijs en pasfoto toe te voegen. Verder moet u uw betaalgegevens invoeren om de bestelling in gang te zetten.

Met een door ons verstrekt document wordt uw vergunning aanvaard in meer dan 165 landen wereldwijd..

 • Argentinië
 • Barbados
 • Wit-Rusland
 • Bolivia
 • Brazilië
 • Brunei
 • Canada
 • Dominica
 • Grenada
 • Guatemala
 • Guyana
 • Honduras
 • Italië
 • Japan
 • Liberia
 • Mauritanië
 • Mozambique
 • Nicaragua
 • Panama
 • Saoedi-Arabië
 • Soedan
 • Spanje
 • Trinidad en Tobago
 • Uruguay
 • Zimbabwe

Topbestemmingen in Saint Kitts en Nevis

Saint Kitts en Nevis, gelegen in West-Indië, trekken toeristen aan met hun aquamarijnkleurige wateren, poederachtige stranden en idyllische resortsfeer. De rijke geschiedenis en cultuur voegen nog een extra dimensie toe aan de aantrekkingskracht. De raadselachtige vulkanische bergen, dichte regenwouden en weelderige savannes versterken de charme van deze eilandengroep.

Of u nu wilt ontspannen op het strand, een outdooravontuur wilt beleven of meer wilt leren over de geschiedenis, er is genoeg te zien en te doen in dit Caribische land. Autorijden op Saint Kitts en Nevis is een van de beste manieren om de eilanden te verkennen. Hieronder vindt u de topbestemmingen die u niet mag missen in Saint Kitts en Nevis!

Nationaal Park Brimstone Hill Fortress

Brimstone Hill Fortress National Park is misschien wel de meest iconische toeristische attractie in Saint Kitts en Nevis. Het is een goed bewaard gebleven 18e-eeuws militair fort, ontworpen door Britse soldaten en gebouwd door Afrikaanse slaven. Het fort is een indrukwekkend voorbeeld van de Europese koloniale expansie en de Afrikaanse slavenhandel. In 1999 ontving het terecht de status van Werelderfgoed van UNESCO.

Tijdens uw bezoek aan Brimstone Hill Fortress National Park moet u ook een kijkje nemen bij Fort George Citadel. De citadel herbergt een museum en een kunstgalerij waar u fascinerende exposities over de geschiedenis van Saint Kitts en Nevis kunt bewonderen. Een bezoek aan het park zal u zeker meer inzicht geven in het land.

Mount Liamuiga

Mount Liamuiga is de hoogste berg in Saint Kitts en Nevis, met een hoogte van 1156 meter. De naam is afgeleid van de Kalinago-term voor het eiland, wat ‘vruchtbaar land’ betekent. De wandelpaden zijn toegankelijk, maar de beklimming kan uitdagend zijn vanwege grote rotsen en modderige paden. Eenmaal op de top aangekomen, bieden de adembenemende uitzichten over het hele eiland een onvergetelijke ervaring. Ook nabijgelegen eilanden zoals Nevis en Antigua zijn zichtbaar vanaf de top.

Naast het feit dat het bekend staat als een wandelbestemming, is Mount Liamuiga ook een favoriete plek om de lokale fauna te ontdekken. Tijdens uw wandeling op de berg komt u verschillende vogels, mangoesten en andere wilde dieren tegen in hun natuurlijke omgeving. Met wat geluk kunt u zelfs een vervetaap zien in de oude mangobomen.

St. Kitts Scenic Railway

De St. Kitts Scenic Railway, ook wel bekend als de ‘Laatste spoorweg in West-Indië’, diende vroeger voor het transport van suikerriet van de plantages naar de suikerfabriek in Basseterre. Vandaag de dag is het een populaire toeristische attractie die u meeneemt op een prachtige en educatieve rondleiding van drie uur over het eiland Saint Kitts.

De dubbeldeks treinwagons bieden een panoramisch uitzicht van 360 graden over het landschap, de bergen en de Caribische Zee. Tijdens de rit leert u ook meer over de oude suikerrietplantages op het eiland. Om uw ervaring nog aangenamer te maken, zal een a capella-koor u serenades brengen terwijl u geniet van gratis drankjes. Als u het land wilt verkennen en meer wilt weten over de rijke historie, dan is een rit met de trein een must.

Romney Manor

Romney Manor is een van de meest opvallende historische gebouwen in Saint Kitts en Nevis. Dit 17e-eeuwse landgoed was ooit een suikerplantage waar u meer te weten kunt komen over de geschiedenis van de lokale bevolking. Tevens heeft u de kans om Indiase rotstekeningen uit de 17e eeuw in het gebied te bekijken. Dit zijn enkele van de meest indrukwekkende rotstekeningen in de Kleine Antillen-regio.

Binnen Romney Manor vindt u een botanische tuin van meer dan zes hectare, waar u inheemse tropische planten en dieren kunt bewonderen. Een hoogtepunt is de imposante 400 jaar oude Saman-boom. Vergeet niet om bij Caribelle Batik kwalitatief hoogwaardige kleding te kopen voordat u Romney Manor verlaat. Deze kleding wordt op traditionele Indonesische wijze vervaardigd.

Charlestown

Naast het plattelands- en strandtoerisme is een bezoek aan de hoofdstad Charlestown een must tijdens uw verblijf in Nevis. Deze stad charmeert toeristen met haar rijke geschiedenis en cultureel erfgoed. Alexander Hamilton, een van de Founding Fathers van de Verenigde Staten, groeide op in Charlestown. Voor meer inzicht in zijn jeugd kunnen bezoekers het Museum of Nevis History bezoeken.

Andere opmerkelijke bezienswaardigheden in Charlestown zijn het Nevis Artisan Village en Bath Village. De eerste is een pittoresk winkelcentrum waar u lokaal handwerk en souvenirs kunt kopen. Bath Village staat bekend om zijn thermale therapeutische warmwaterbronnen, waar u kunt baden en ontspannen in de natuurlijke bronnen.

Belangrijkste rijregels

Het verkennen van Saint Kitts en Nevis met de auto is een geweldige manier om de topbestemmingen te ontdekken. Om een ​​veilige reis te garanderen, is het van cruciaal belang om op de hoogte te zijn van de rijregels van Saint Kitts en Nevis. Hoewel veel van deze regels vergelijkbaar zijn met die in andere landen, is het essentieel om ze goed te kennen. Hier zijn de belangrijkste rijregels in Saint Kitts en Nevis die u in gedachten moet houden.

Rij niet onder invloed

Rijden onder invloed van alcohol is wereldwijd een groot probleem, ook in Saint Kitts en Nevis, aangezien veel bestuurders de neiging hebben deze regel te negeren. Alcohol kan de focus van een persoon beïnvloeden en de reactietijden verminderen, wat kan leiden tot ongelukken of zelfs tot de dood.

Rijden onder invloed is een ernstige overtreding in Saint Kitts en Nevis. De federatie legt strikt een alcoholpromillage van 0,08% op voor alle bestuurders, inclusief professionals en toeristen. De politie zal een ademanalyse uitvoeren om uw alcoholpromillage te controleren. Bij een overtreding van het rijden onder invloed van alcohol riskeert u een boete en een jaar gevangenisstraf. Drink niet en rij niet om ongelukken in Saint Kitts en Nevis te voorkomen.

Respecteer de snelheidslimieten

Naast rijden onder invloed is te snel rijden ook een probleem in Saint Kitts en Nevis. Houd altijd rekening met de geldende snelheidslimieten om ongelukken en boetes als gevolg van te hard rijden te voorkomen. In steden en bewoonde gebieden geldt een snelheidslimiet van 20 mph (32 km/u). Buiten de bebouwde kom is de maximumsnelheid 40 mph (64 km/u).

Let erop dat Saint Kitts en Nevis de mph-maat gebruikt voor snelheidsaanduidingen, dus de cijfers kunnen lager zijn dan wat u gewend bent. Rijd altijd onder de maximumsnelheid om voldoende reactietijd te hebben en botsingen met andere voertuigen of voetgangers te voorkomen.

Beperk het rijden in het donker

Hoewel de kwaliteit van de wegen in Saint Kitts en Nevis over het algemeen goed is, ontbreekt het soms aan straatverlichting in landelijke gebieden. Dit gebrek aan verlichting kan leiden tot slecht zicht op obstakels en potentiële ongelukken. Daarom wordt aangeraden om ‘s nachts te vermijden te rijden in Saint Kitts en Nevis, tenzij absoluut noodzakelijk.

Indien u ‘s nachts moet rijden, zet dan uw autoverlichting aan om minstens 100 meter voor u duidelijk te zien. Rij langzamer dan de maximumsnelheid om aanrijdingen met andere obstakels op de weg te voorkomen. In landelijke gebieden kunnen dieren vrij rondlopen, dus wees extra voorzichtig. Lokale bestuurders in Saint Kitts en Nevis schakelen soms hun koplampen uit, wat een gevaarlijke situatie kan creëren.

Verplichte autogordels

Het dragen van autogordels is verplicht tijdens het rijden in Saint Kitts en Nevis. Zowel de bestuurder als de passagier op de voorstoel dienen een autogordel te dragen om de veiligheid te waarborgen en letsel bij ongevallen te minimaliseren. Hoewel passagiers op de achterbank niet wettelijk verplicht zijn om een autogordel te dragen, wordt het toch ten zeerste aanbevolen voor hun eigen welzijn.

Momenteel geldt er geen wet voor kinderbeveiliging in Saint Kitts en Nevis. Indien nodig kunt u echter met uw autoverhuurbedrijf regelen om kinderzitjes aan te schaffen voor peuters en kinderen. Wees ervan bewust dat hier vaak extra kosten aan verbonden zijn.