Vraag nu direct online aan

Internationaal rijbewijs Polynesië

International rijbewijs
International_travel_document
Waarom

Waarom heeft u een Internationaal Rijbewijs nodig?

Een Internationaal Rijbewijs kan gebruikt worden in meer dan 180 landen over de hele wereld. Dit document bevat uw naam, foto en chauffeursinformatie in de 12 meest gesproken talen ter wereld. Dit document is te begrijpen voor de meeste lokale functionarissen en autoriteiten over de hele wereld.

In 3 Stappen Uw Internationaal Rijbewijs

Hoe ontvangt u het Internationaal rijbewijs?

1. Online aanmelden

Start uw aanvraag voor een vertaling van uw rijbewijs.

2. Upload een foto

Zorg ervoor dat u een recente foto uploadt en de regels volgt.

3. Wacht op akkoord

Wacht op uw bevestiging en u bent klaar om op reis te gaan!

5/5

Snel en probleemloos onze IRB

Eliot Mercer & Cara Belmonte

De voorbereidingen voor mijn avontuur in Brazilië met mijn vriend waren bijna compleet, maar we hadden over het hoofd gezien dat een internationaal rijbewijs onmisbaar was. Gelukkig stuitte ik op International Travel Permits; een redder in nood met een klantenservice die niets minder dan uitmuntend was. Ze snapten onmiddellijk de spoed achter mijn aanvraag en binnen enkele uren was het digitale vertaaldocument in onze mailbox. Onze plannen om de uitgestrekte kustlijnen en verborgen parels van Brazilië te ontdekken waren gered. Dit soort responsiviteit en aandacht voor detail maakte onze ervaring met hun dienst niet alleen indrukwekkend, maar ook uiterst persoonlijk en attent.

Is een Internationaal Rijbewijs vereist in Frans-Polynesië?

Hoewel een internationaal rijbewijs niet als een specifiek uniek document bestaat, dient het Internationaal Rijbewijs (IRB) als een handige vertaling van uw geldige rijbewijs in het Engels en 12 andere veelgebruikte talen wereldwijd.

Hoewel niet verplicht, wordt dit sterk aanbevolen door toeristen die in het land hebben gereden met een voertuig gehuurd bij een autoverhuurbedrijf.

Wij zijn de toonaangevende provider van IRB’s, gebruikt in 165 en meer landen, waaronder de volgende:

  • Nieuw-Zeeland
  • Australië
  • Canada
  • Congo
  • Duitsland
  • Nieuw-Caledonië
  • Brazilië
  • Verenigd Koninkrijk
  • Chili
  • Cyprus

Is een Internationaal Rijbewijs vereist in Tahiti?

Als onderdeel van de Frans-Polynesische eilanden wordt het sterk aanbevolen om een internationaal rijbewijs aan te vragen om in een ander land te rijden. Vooral bij het huren van een auto bij lokale autoverhuurbedrijven. Dit voorkomt problemen met de lokale autoriteiten tijdens controles en op de weg.

Ondanks het bezit van een IRB dient u nog steeds de verkeersregels te volgen en uw geldige rijbewijs voor het land van herkomst mee te nemen. Het IRB fungeert als een aanvullend document bij uw legitieme rijbewijs.

Mag u rijden in Tahiti met een Amerikaans rijbewijs?

Ja, dat kan. Een IDP kan handig zijn voor autorijden in Tahiti, hoewel het voornamelijk dient als een vertaaldocument van uw bestaande rijbewijs. Het aanvraagproces voor een IRB is eenvoudig.

Vul het aanvraagformulier in, voeg een kopie van uw geldige rijbewijs en een pasfoto toe, en betaal de IRB-vergoeding door uw betaalgegevens in te voeren.

Topbestemmingen in Frans-Polynesië

Frans-Polynesië, een archipel met 67 bewoonde atollen en 118 eilanden verspreid over de zuidelijke Stille Oceaan, biedt enkele van ‘s werelds beste stranden. Onder de vijf grote archipels zijn onder andere de Society-eilanden, de Marquesas-eilanden, de Tubuai-eilanden, de Tuamotu-archipel en de Tubuai-eilanden. Bora Bora wordt beschouwd als een van de mooiste plekken op aarde.

Bora Bora

Bora Bora staat bovenaan de lijst van topbestemmingen in Frans-Polynesië. Het is een adembenemende plek met kristalhelder blauw water dat varieert in kleur afhankelijk van de diepte. Bezoekers kunnen verblijven in luxe bungalows of villa’s boven het water voor een ontspannen uitzicht.

Matira-strand

Matira Beach op Bora Bora is een populaire bestemming vanwege het witte zand, kokospalmen en kristalhelder blauw water. Snorkelen in de lagune biedt de mogelijkheid om kleurrijke koralen en tropische vissen te zien.

Faarumi-watervallen

De toegankelijke Faarumi-watervallen op Tahiti zijn geliefd bij toeristen vanwege het verfrissende stromende water dat naar een koud zwembad leidt. Bezoekers kunnen genieten van de natuurlijke schoonheid en de omgeving verkennen.

Koraaltuinen

De Coral Gardens zijn een paradijs voor liefhebbers van koraal en snorkelen. Met diverse en kleurrijke koraalriffen, biedt het een thuis voor verschillende vissoorten die men niet elke dag ziet.

Magische Berg

Magic Mountain op Moorea, het hoogste punt van het eiland, biedt een prachtig uitzicht en een schilderachtige weg naar boven. Een 4WD-voertuig is aan te raden voor een bezoek, maar georganiseerde tours zijn beschikbaar.

Belvedere uitkijkpunt

Het Belvedere-uitkijkpunt biedt een prachtig zicht op Cook’s Bay, Opunohu Bay en de bergen van Opunohu Valley. Het is bereikbaar via een wandeling of met de auto, vooral bij zonsondergang met kleurrijke luchten.

Marche de Papeete

Deze markt in Papeete, als oudste instelling op het eiland, biedt traditioneel handwerk en tropisch fruit en groenten. Onderhandelen over de prijzen is gebruikelijk om de beste deals te krijgen.

Belangrijkste regels bij autorijden op de Polynesische eilanden

Als buitenlandse bestuurder op Frans-Polynesische wegen dient u de verkeersregels strikt te volgen, inclusief die met betrekking tot verkeersveiligheid en rijnormen.

Niet drinken en rijden

Rijden onder invloed van alcohol of drugs is illegaal in Frans-Polynesië en kan resulteren in boetes en gevangenisstraf. Voorkom dit risico door geen alcohol te consumeren voordat u gaat rijden.

Gebruik een handsfree apparaat

Afleiding door het gebruik van een mobiele telefoon tijdens het rijden kan gevaarlijk zijn. Investeer in een handsfree-apparaat om veilig gesprekken te voeren zonder uw aandacht van de weg te halen.

Draag altijd uw veiligheidsgordel

Het dragen van veiligheidsgordels is verplicht voor bestuurders en passagiers in rijdende voertuigen. Negeer deze wet niet, aangezien het uw veiligheid kan waarborgen en boetes kan voorkomen.