Vraag nu direct online aan

Internationaal rijbewijs Marshalleilanden

International rijbewijs
International_travel_document
Waarom

Waarom heeft u een Internationaal Rijbewijs nodig?

Een Internationaal Rijbewijs kan gebruikt worden in meer dan 180 landen over de hele wereld. Dit document bevat uw naam, foto en chauffeursinformatie in de 12 meest gesproken talen ter wereld. Dit document is te begrijpen voor de meeste lokale functionarissen en autoriteiten over de hele wereld.

In 3 Stappen Uw Internationaal Rijbewijs

Hoe ontvangt u het Internationaal rijbewijs?

1. Online aanmelden

Start uw aanvraag voor een vertaling van uw rijbewijs.

2. Upload een foto

Zorg ervoor dat u een recente foto uploadt en de regels volgt.

3. Wacht op akkoord

Wacht op uw bevestiging en u bent klaar om op reis te gaan!

5/5

Snel en probleemloos onze IRB

Eliot Mercer & Cara Belmonte

De voorbereidingen voor mijn avontuur in Brazilië met mijn vriend waren bijna compleet, maar we hadden over het hoofd gezien dat een internationaal rijbewijs onmisbaar was. Gelukkig stuitte ik op International Travel Permits; een redder in nood met een klantenservice die niets minder dan uitmuntend was. Ze snapten onmiddellijk de spoed achter mijn aanvraag en binnen enkele uren was het digitale vertaaldocument in onze mailbox. Onze plannen om de uitgestrekte kustlijnen en verborgen parels van Brazilië te ontdekken waren gered. Dit soort responsiviteit en aandacht voor detail maakte onze ervaring met hun dienst niet alleen indrukwekkend, maar ook uiterst persoonlijk en attent.

Moet ik een Internationaal Rijbewijs aanvragen voor de Marshalleilanden?

Volgens het Verdrag van Wenen inzake het Wegverkeer, erkend door de Verenigde Naties, kunnen toeristen met een Internationaal Rijbewijs (IRB) gedurende maximaal drie maanden rijden met een in een ander land gehuurd voertuig. Houd er echter rekening mee dat het hebben van een IRB nog steeds afhankelijk is van de status van uw nationale rijbewijs. Amerikaanse staatsburgers kunnen bijvoorbeeld wel rijden in het land, mits ze beschikken over een Internationaal Rijbewijs.

Onze IRB wordt gebruikt in meer dan 165 landen wereldwijd:

 • Micronesië
 • Taiwan
 • Palau
 • Samoa
 • Vanuatu
 • Guam
 • Nieuw-Zeeland
 • Panama
 • en andere landen, waaronder diverse eilanden in de Stille Oceaan.

Hoe vraag ik een Internationaal Rijbewijs aan voor de Marshalleilanden?

Het verkrijgen van een IRB bij ons is eenvoudig. Doorloop simpelweg deze stappen:

 • Klik op de knop met de tekst ‘Start Mijn Aanvraag’, die overal op deze website te vinden is.
 • Zorg ervoor dat u uw geldige rijbewijs, pasfoto en betaalgegevens gereed hebt.
 • Vul alle benodigde informatie in zoals deze op uw rijbewijs vermeld staat en controleer dit nauwkeurig.
 • Geef uw postadres of verzendadres door voor de bezorging van uw Internationaal Rijbewijs.
 • Voeg een kopie van uw geldige rijbewijs en een pasfoto toe.
 • Als u een digitale IRB bestelt, ontvangt u deze binnen één dag of zelfs binnen enkele uren in uw e-mail.

Als u van plan bent langer dan drie maanden in het land te verblijven, kan het nodig zijn een rijbewijs aan te vragen bij de lokale overheid of het ministerie van Buitenlandse Zaken van het land.

Belangrijkste Toeristische Bestemmingen op de Marshalleilanden

De Republiek van de Marshalleilanden (RMI) staat bekend als een paradijs voor liefhebbers van onderwateractiviteiten. De eilanden zijn omgeven door kristalhelder water en bieden uitstekende mogelijkheden voor duik- en snorkelavonturen.

Of u nu alleen reist of met uw gezin, de Marshalleilanden zijn de perfecte keuze. De eilanden bieden een prachtig uitzicht op historische vliegtuigen en schepen uit de Tweede Wereldoorlog, evenals de kans om foto’s te maken van het enige duikbare vliegtuig met een Japans symbool uit die periode.

Arno Atol

Gelegen in het noordelijke deel van de Stille Oceaan, is het Arno Atol een uitgestrekt strand van 13,0 vierkante kilometer met meer dan 130 eilanden. Dit unieke gebied biedt kristalhelder blauw water en een overvloed aan zeedieren, waardoor het een paradijs is voor natuurliefhebbers.

Nabij het Majuro Atol van de Marshalleilanden, wordt het Arno Atol gekenmerkt door drie waterlichamen die verschillende delen van het gebied bedekken. Tijdens het duiken kunt u genieten van prachtige koraalformaties, rifpijlers en stromen.

Ebeye Eiland

Voor een vakantie in het Kwajalein Atol van de Marshalleilanden is het Ebeye Eiland een absolute aanrader. Met meer dan 30 hectare land biedt het eiland een schat aan Marshallese culturele ervaringen.

Met prachtige zonsondergangen is het Ebeye Eiland een idyllische locatie om samen met uw geliefde te genieten. Het heeft ook de kleinste bevolking van de Marshalleilanden, bestaande uit slechts 15.000 mensen onder de 18 jaar.

Likiep Atol

Likiep Atol is een must-see bestemming op de Marshalleilanden, perfect voor kustwandelingen met familie en vrienden. Het atol biedt ook cruises en boottochten om van te genieten.

Ontspan op de prachtige stranden van Likiep Atol, een van de meest geliefde bestemmingen in de Marshalls. Dit atol heeft een rijke historie, waaronder de betrokkenheid van Europese handelaren in de 19e eeuw.

Laura Beach

Een fascinerende bestemming op de Marshalleilanden is Laura Beach, gelegen aan de westkust van Majuro. Een bezoek aan dit strand, dat ongeveer 40 kilometer van het stadscentrum ligt, is een onvergetelijke ervaring voor elke reiziger.

Voor een betaalbaar vervoersmiddel naar Laura Beach, overweeg het huren van een auto omringd door het vredige landschap van de kust.

Bikini Atol

Het Bikini Atol, een andere betoverende bestemming op de Marshalleilanden, biedt adembenemende landschappen en unieke bezienswaardigheden. Als u van cruisetochten en wateravonturen houdt, mag u dit atol niet missen.

Het Bikini Atol is ook bekend vanwege de nucleaire tests die er hebben plaatsgevonden, waarvan de sporen nog steeds zichtbaar zijn op het eiland. Als u geïnteresseerd bent in geschiedenis en natuurschoon, is het Bikini Atol een perfecte bestemming voor uw volgende reis.

Kalalin Pas

Omgeven door steile koraalwanden, biedt de Kalalin Pas een verscheidenheid aan koraal en vissen. Deze bestemming is een van de meest nabijgelegen locaties vanaf Majuro en herbergt talloze scheepswrakken en vliegtuigen uit de Tweede Wereldoorlog.

Hoewel het duikbare gevechtsvliegtuig met het Japanse symbool uit de Tweede Wereldoorlog een unieke attractie is, is het belangrijk op te merken dat dit niet bestuurbaar is.

Belangrijkste Verkeersregels op de Marshalleilanden

Een soepele en veilige reis op de Marshalleilanden begint met het naleven van de verkeersregels. De verkeersregels op de Marshalleilanden zijn vergelijkbaar met die in veel andere landen, waardoor het eenvoudiger is om ze te volgen. Zorg ervoor dat u op de hoogte bent van de essentiële verkeersregels op de Marshalleilanden voordat u de weg op gaat, om de veiligheid van iedereen te waarborgen.

Rijden onder invloed is strafbaar.

Hoewel er geen specifieke wettelijke limiet geldt voor alcoholgehalte in het bloed op de Marshalleilanden, zijn rijden onder invloedswetten van toepassing, vergelijkbaar met andere landen. Wereldwijd is rijden onder invloed een belangrijke oorzaak van verkeersongevallen. Het is essentieel om altijd nuchter te rijden, aangezien rijden onder invloed veelal voorkomt tijdens weekenden en feestdagen.

Vermijd rijden in het donker.

Met slechts één hoofdweg op Majuro Atol, is verdwalen bijna onmogelijk. Ondanks de betonnen bestrating zijn er weinig verkeersborden en ontbreken verkeerslichten langs de straten. Dieren zoals varkens, kippen en honden lopen vrij rond, samen met voetgangers.

Vanwege beperkte straatverlichting wordt rijden in het donker als gevaarlijk beschouwd. Als het niet noodzakelijk is, wordt aangeraden om nachtelijke ritten te vermijden om ongelukken te voorkomen.

Houd u aan de snelheidslimiet.

Op de Marshalleilanden geldt een nationale snelheidslimiet. In stedelijke gebieden moet een maximale snelheid van 40 kilometer per uur worden gehanteerd. Het is belangrijk om deze limieten te respecteren vanwege vrijlopende dieren op de wegen.

Sommige wegen hebben geen specifieke snelheidslimiet, maar het wordt aangeraden om altijd langzaam te rijden vanwege de staat van de wegen. Handhaving van de snelheidslimiet gebeurt voornamelijk handmatig door politieagenten op de Marshalleilanden.