Vraag nu direct online aan

Internationaal rijbewijs Maleisië

International rijbewijs
International_travel_document
Waarom

Waarom heeft u een Internationaal Rijbewijs nodig?

Een Internationaal Rijbewijs kan gebruikt worden in meer dan 180 landen over de hele wereld. Dit document bevat uw naam, foto en chauffeursinformatie in de 12 meest gesproken talen ter wereld. Dit document is te begrijpen voor de meeste lokale functionarissen en autoriteiten over de hele wereld.

In 3 Stappen Uw Internationaal Rijbewijs

Hoe ontvangt u het Internationaal rijbewijs?

1. Online aanmelden

Start uw aanvraag voor een vertaling van uw rijbewijs.

2. Upload een foto

Zorg ervoor dat u een recente foto uploadt en de regels volgt.

3. Wacht op akkoord

Wacht op uw bevestiging en u bent klaar om op reis te gaan!

5/5

Snel en probleemloos onze IRB

Eliot Mercer & Cara Belmonte

De voorbereidingen voor mijn avontuur in Brazilië met mijn vriend waren bijna compleet, maar we hadden over het hoofd gezien dat een internationaal rijbewijs onmisbaar was. Gelukkig stuitte ik op International Travel Permits; een redder in nood met een klantenservice die niets minder dan uitmuntend was. Ze snapten onmiddellijk de spoed achter mijn aanvraag en binnen enkele uren was het digitale vertaaldocument in onze mailbox. Onze plannen om de uitgestrekte kustlijnen en verborgen parels van Brazilië te ontdekken waren gered. Dit soort responsiviteit en aandacht voor detail maakte onze ervaring met hun dienst niet alleen indrukwekkend, maar ook uiterst persoonlijk en attent.

Hoe u een Internationaal Rijbewijs in Maleisië kunt verkrijgen

Een Internationaal Rijbewijs kan verkregen worden bij fysieke kantoren, zowel ter plaatse als online. International Travel Permits is een organisatie die een Internationaal Rijbewijs verstrekt dat geldig is in Maleisië en over de hele wereld.

Dit document fungeert als een essentiële vertaling van uw lokale rijbewijs en helpt miscommunicatieproblemen tijdens uw reizen te voorkomen. Zorg ervoor dat u een Internationaal Rijbewijs bij u hebt als u van plan bent een roadtrip in Maleisië te maken.

Tips voor autorijden in Maleisië

Als u op zoek bent naar een avontuur dat de bruisende stadscentra combineert met regenwouden en ongerepte kustlijnen, dan moet Maleisië zeker op uw reislijstje staan. Om dit prachtige Zuidoost-Aziatische land volledig te verkennen, is het huren van een auto de beste manier om de openbare wegen te verkennen.

Met een Internationaal Rijbewijs in mijn zak kan ik stressvrij genieten van het verkennen van de prachtige wegen van Maleisië. Vermijd lange wachttijden die gepaard gaan met het openbaar vervoer en kies voor het gemak van een huurauto. We helpen u met het veiligstellen van uw internationale rijbewijs, zodat u Maleisië op uw eigen tempo kunt verkennen!

Veelgestelde vragen

Vervangt een Internationaal Rijbewijs mijn lokale rijbewijs?

Nee, een Internationaal Rijbewijs (IRB) dient als aanvullend document voor landen die dit vereisen en is niet bedoeld ter vervanging van uw eigen rijbewijs.

Verkrijgen van een Maleisisch rijbewijs

Als u meer dan drie maanden in Maleisië verblijft, moet u een rijexamen afleggen om een ​​Maleisisch rijbewijs te krijgen. Als u minder dan drie maanden blijft, kunt u uw lokale rijbewijs gebruiken, op voorwaarde dat het nog minimaal drie tot zes maanden geldig is. Enkele landen waar je een IRB kan gebruiken, zijn Australië, Thailand, Bangladesh, IJsland, Indonesië, de Filippijnen, Myanmar en anderen.

Wat te doen bij verlies of verloop van uw IRB?

Bij verlies of verloop van uw IRB in Maleisië, kunt u eenvoudig een vervangend IRB aanvragen bij International Travel Permits en dit binnen 24 uur ontvangen tegen alleen de verzendkosten.

De geldigheidsduur van uw IRB hangt af van het geselecteerde pakket en prijs, en van de status van uw eigen rijbewijs.

Belangrijkste verkeersregels

Altijd uw rijbewijs en IRB bij u hebben

Het is essentieel om altijd uw geldige rijbewijs bij u te hebben, vooral wanneer u gecontroleerd wordt door de Road Transport Department. Rijden zonder geldig rijbewijs kan resulteren in zware boetes of gevangenisstraf.

Nultolerantie voor rijden onder invloed

Rijden onder invloed van alcohol of drugs is ten strengste verboden in Maleisië vanwege de ernstige gevolgen hiervan. Kies altijd voor een taxi als u alcohol heeft gedronken om de veiligheid op de weg te waarborgen.

Snelheidslimieten naleven

Het overschrijden van snelheidslimieten is tegen de wet in Maleisië. Camera’s en radars worden gebruikt om snelheidsovertreders te betrappen. Overtreders riskeren aanzienlijke boetes, dus is het respecteren van de snelheidslimieten van essentieel belang voor de veiligheid op de weg.

Verplicht gebruik van veiligheidsgordels

Het gebruik van veiligheidsgordels is verplicht in Maleisië en draagt bij aan het verminderen van het aantal dodelijke verkeersongevallen. Zorg ervoor dat kinderen jonger dan acht jaar op de achterbank zitten en een kinderzitje gebruiken.

Verbod op het gebruik van mobiele telefoons

Het gebruik van mobiele telefoons tijdens het rijden is streng verboden in Maleisië vanwege de afleiding die het veroorzaakt. Als u een telefoongesprek moet voeren, gebruik dan een handsfree systeem om de veiligheid op de weg te waarborgen.

Rijden met een verlopen rijbewijs

Rijden met een verlopen rijbewijs kan leiden tot zware straffen in Maleisië. Zorg ervoor dat uw rijbewijs up-to-date is en verleng het op tijd om problemen te voorkomen. Let op dat een IRB niet dient ter vervanging van een verlopen rijbewijs.

Ontdek de wonderen van Maleisië met een IRB

Maleisië is een bestemming vol attracties die avonturiers en natuurliefhebbers zullen aanspreken. Zorg ervoor dat u uw Internationaal Rijbewijs bij u heeft, naast uw eigen rijbewijs, voor een zorgeloze verkenning van dit prachtige land. Fijne reizen!