Vraag nu direct online aan

Internationaal rijbewijs Kiribati

International rijbewijs
International_travel_document
Waarom

Waarom heeft u een Internationaal Rijbewijs nodig?

Een Internationaal Rijbewijs kan gebruikt worden in meer dan 180 landen over de hele wereld. Dit document bevat uw naam, foto en chauffeursinformatie in de 12 meest gesproken talen ter wereld. Dit document is te begrijpen voor de meeste lokale functionarissen en autoriteiten over de hele wereld.

In 3 Stappen Uw Internationaal Rijbewijs

Hoe ontvangt u het Internationaal rijbewijs?

1. Online aanmelden

Start uw aanvraag voor een vertaling van uw rijbewijs.

2. Upload een foto

Zorg ervoor dat u een recente foto uploadt en de regels volgt.

3. Wacht op akkoord

Wacht op uw bevestiging en u bent klaar om op reis te gaan!

5/5

Snel en probleemloos onze IRB

Eliot Mercer & Cara Belmonte

De voorbereidingen voor mijn avontuur in Brazilië met mijn vriend waren bijna compleet, maar we hadden over het hoofd gezien dat een internationaal rijbewijs onmisbaar was. Gelukkig stuitte ik op International Travel Permits; een redder in nood met een klantenservice die niets minder dan uitmuntend was. Ze snapten onmiddellijk de spoed achter mijn aanvraag en binnen enkele uren was het digitale vertaaldocument in onze mailbox. Onze plannen om de uitgestrekte kustlijnen en verborgen parels van Brazilië te ontdekken waren gered. Dit soort responsiviteit en aandacht voor detail maakte onze ervaring met hun dienst niet alleen indrukwekkend, maar ook uiterst persoonlijk en attent.

Is een Internationaal Rijbewijs vereist in Kiribati?

Hoewel een Internationaal Rijbewijs (IRB) in Kiribati niet strikt noodzakelijk is, raden veel reizigers het aan op basis van hun ervaringen. Toeristen kunnen nu minder dan drie maanden een motorvoertuig besturen in dit land met alleen hun geldige rijbewijs en IRB.

Een korte uitleg over wat een IRB is; het kan gebruikt worden tijdens autoverhuur of bij checkpoints. Onze IRB wordt gebruikt in meer dan 165 landen, waaronder de volgende:

 • Japan
 • Bahrein
 • Bosnië-Herzegovina
 • Botswana
 • Brazilië
 • Brunei
 • Oceanië landen zoals Fiji, Gilbert Islands, etc.
 • Guinee-Bissau
 • Jamaica
 • Lesotho
 • Namibië
 • Nepal
 • Nieuw-Zeeland
 • Oman
 • Nicaragua
 • Panama
 • Portugal
 • Qatar
 • Zuid-Afrika
 • Verenigd Koninkrijk
 • Zimbabwe
 • en meer.

Topbestemmingen in Kiribati

Kiribati staat bekend om zijn fascinerende uitzichten op de Stille Oceaan, spectaculaire stranden, en het overvloedige aantal natuurlijke wonderen dat wereldwijd reizigers aantrekt om de schoonheid te ervaren, te bezoeken en te ontdekken. Het land wordt beschouwd als een van de beste reisbestemmingen in de centrale Stille Oceaan en wereldwijd.

Kiritimati

Kiritimati, ook bekend als Christmas Island, is een beroemd eiland in Kiribati en herbergt het belangrijkste koraalatol van de Northern Line Islands en de wereld. Het eiland biedt een overvloed aan natuurlijke wonderen, schoonheid, opwindende avonturen, en is een perfecte plek voor vogelspotten.

Wat is de beste tijd om te gaan?

Voor een bezoek aan Kiritimati, is de beste periode van mei tot november, wanneer het weer gematigd tot koel is. Deze maanden zijn ideaal voor onderwateractiviteiten en andere buitenactiviteiten zonder dat de hitte een belemmering vormt voor een verkenning van het eiland.

Wat is de slechtste tijd om te gaan?

De minder gunstige periode om Kiritimati te bezoeken is van november tot april; het weer is niet ideaal voor reizen en eilandverkenning vanwege het risico op cyclonen. Met de aanwezigheid van stormen kan men niet volledig genieten en veilig reizen tijdens een verblijf op het eiland.

Waarom is Kiritimati beroemd?

Kiritimati staat bekend om zijn prachtige riffen, opwindende onderwateractiviteiten, vogelspotten en als een topduik- en visbestemming in Kiribati. Het eiland biedt een uitgebreid scala aan natuurlijke wonderen en zeeleven dat reizigers graag willen ervaren tijdens een bezoek aan Kiritimati en Kiribati.

Fanning/ Tabuaeran-eilanden

Fanning Island, ook bekend als Tabuaeran, is een klein paradijs en de meest bezochte toeristische bestemming in Kiribati. Het eiland is een wildreservaat waar diverse wilde diersoorten te zien zijn. Fanning Island verleidt bezoekers met prachtige stranden, adembenemende landschappen en natuurlijke wonderen

Tabuaeran is een prachtige bestemming in Kiribati, bekend om zijn spectaculaire natuurlijke schoonheid, witte zandstranden en de wonderen die het omringen. Daarnaast staat het eiland bekend als een paradijs voor snorkelen, duiken, surfen en voor unieke culturele gebruiken die de populariteit van Fanning Islands versterken.

Tarawa

Tarawa, de hoofdstad van Kiribati, is een atol met een uitgestrekte lagune die ongeveer 500 vierkante kilometer van het totale eilandoppervlak beslaat. Het eiland heeft een rijke geschiedenis, culturele tradities, natuurlijke hulpbronnen, zeeleven en betoverende stranden die reizigers aantrekken om te bezoeken en te ontdekken.

 

Belangrijkste verkeersregels in Kiribati

Het verkennen van de topbestemmingen van Kiribati per auto biedt plezier en opwinding. Voordat u de weg op gaat, is het echter van essentieel belang om op de hoogte te zijn van en te voldoen aan de verkeersregels van Kiribati om een veilige reis te garanderen. De algemene verkeersregels in Kiribati vormen de basis voor veilig en verantwoord rijden op de eilandwegen.

Rijden onder invloed

Het is verboden om onder invloed van alcohol te rijden in Kiribati. De wettelijke bloedalcoholgrens is 0,08 voor zowel lokale bewoners als toeristen. Vermijd ten koste van alles rijden na het drinken om een veilige reis te waarborgen.

Het is het beste om helemaal niet te drinken om de wettelijke bloedalcoholgrens niet te overschrijden en zo uw veiligheid tijdens het rijden in het buitenland te waarborgen. Soms kunnen controleposten het alcoholgehalte in het bloed van bestuurders controleren. Rijden onder invloed van alcohol brengt u in gevaar omdat het uw motorische vaardigheden en focus op de weg beïnvloedt.

Rijden in de regen

Rijd alleen in de regen als het absoluut noodzakelijk is. Wees voorzichtig tijdens het rijden in Kiribati wanneer het regent, aangezien sommige wegen kuilen, hobbels en gladde oppervlakken hebben. Bepaalde delen van de weg kunnen overstromen door aanhoudende regenval. Neem altijd een noodpakket mee bij regenachtig weer en pas uw snelheid aan, aangezien de wegen glad kunnen worden. De maximumsnelheid binnen bebouwde gebieden is 60 km/u.

Rijden ‘s nachts

Rijd liever niet ‘s nachts in Kiribati, tenzij dit echt nodig is. Het gebrek aan straatverlichting zorgt voor slechte zichtbaarheid op de weg. ‘s Nachts kunnen dieren de weg oversteken, wat gevaarlijke situaties kan veroorzaken. Indien u ‘s nachts moet rijden, houd dan altijd de snelheidslimieten in acht.

Dieren kunnen onvoorspelbaar zijn en plotseling de weg oversteken, waardoor een ongeval kan ontstaan. Sommige voetgangers kunnen onverwacht de weg op gaan. Wees extra voorzichtig bij het rijden in het donker.