Vraag nu direct online aan

Internationaal rijbewijs Eritrea

International rijbewijs
International_travel_document
Waarom

Waarom heeft u een Internationaal Rijbewijs nodig?

Een Internationaal Rijbewijs kan gebruikt worden in meer dan 180 landen over de hele wereld. Dit document bevat uw naam, foto en chauffeursinformatie in de 12 meest gesproken talen ter wereld. Dit document is te begrijpen voor de meeste lokale functionarissen en autoriteiten over de hele wereld.

In 3 Stappen Uw Internationaal Rijbewijs

Hoe ontvangt u het Internationaal rijbewijs?

1. Online aanmelden

Start uw aanvraag voor een vertaling van uw rijbewijs.

2. Upload een foto

Zorg ervoor dat u een recente foto uploadt en de regels volgt.

3. Wacht op akkoord

Wacht op uw bevestiging en u bent klaar om op reis te gaan!

5/5

Snel en probleemloos onze IRB

Eliot Mercer & Cara Belmonte

De voorbereidingen voor mijn avontuur in Brazilië met mijn vriend waren bijna compleet, maar we hadden over het hoofd gezien dat een internationaal rijbewijs onmisbaar was. Gelukkig stuitte ik op International Travel Permits; een redder in nood met een klantenservice die niets minder dan uitmuntend was. Ze snapten onmiddellijk de spoed achter mijn aanvraag en binnen enkele uren was het digitale vertaaldocument in onze mailbox. Onze plannen om de uitgestrekte kustlijnen en verborgen parels van Brazilië te ontdekken waren gered. Dit soort responsiviteit en aandacht voor detail maakte onze ervaring met hun dienst niet alleen indrukwekkend, maar ook uiterst persoonlijk en attent.

Is een Internationaal Rijbewijs Nodig in Eritrea?

Hoewel een internationaal rijbewijs, ook bekend als een IRB, niet verplicht is, wordt het ten zeerste aanbevolen door veel toeristen die in het land hebben gereden. Degenen die van plan zijn om het land te verkennen met een gehuurd voertuig van autoverhuurbedrijven, kunnen gemakkelijk rijden met hun geldige rijbewijs, volgens de Verenigde Naties. Voor erkenning door de wegverkeersautoriteiten is het sterk aanbevolen om uw IRB te laten vertalen naar alle informatie op uw rijbewijs.

Het wordt sterk aangeraden om dit prachtige land zelf te verkennen, gezien de vele hoogtepunten, waaronder prachtige landschappen en de vriendelijke lokale bevolking. Als u echter liever niet zelf rijdt, kunt u altijd een chauffeur regelen via een autoverhuurbedrijf, wat echter kan resulteren in beperkte tijd om het land te verkennen.

In Welke Landen is een Internationaal Rijbewijs Vereist?

De landen waar uw IRB gebruikt kan worden, zijn onder andere:

 • Zuid-Afrika
 • Soedan
 • Botswana
 • Djibouti
 • Eritrea
 • Ethiopië
 • Lesotho
 • Namibië
 • Tanzania
 • Guinee-Bissau
 • Madagaskar
 • Maleisië
 • Oeganda
 • Zimbabwe

Topbestemmingen in Eritrea

Eritrea, gelegen in Oost-Afrika, is een kleine natie die doet denken aan een Italiaanse stad, vanwege het feit dat het ooit een Italiaanse kolonie was met Italiaans als een van de belangrijkste talen. Hoewel toerisme in dit land uitdagend kan zijn, is het open voor bezoekers en biedt het indrukwekkende bezienswaardigheden die het ontdekken waard zijn. Hier zijn enkele opmerkelijke plaatsen om te bezoeken in Eritrea.

Asmara

Asmara, bekend als de hoofdstad van Eritrea, is wellicht de belangrijkste bestemming tijdens een reis door het land. De Italiaanse invloed is duidelijk zichtbaar in de cultuur en architectuur, met toeristische attracties zoals Catterdale di Asmara, een gebouw uit 1922 opgetrokken door de Italiaanse regering, versierd met bogen en kroonluchters die doen denken aan Europese kathedralen. Een ander herkenningspunt met een Italiaanse touch is Fiat Taglieri, ooit een tankstation en nu een opvallend bouwwerk.

De hoofdstad dient als handelscentrum en staat bekend om winkelgebieden zoals de Medebar-markt, waar lokale ambachtslieden hun producten verkopen, gemaakt van gerecycled metaal. Het Nationaal Museum van Asmara biedt inzicht in de geschiedenis van Eritrea door middel van artefacten die het traditionele leven tonen. De beste periode om Asmara te bezoeken is van februari tot september, wanneer het weer aangenaam is.

Massawa

Massawa, ook wel de Parel van de Rode Zee genoemd, weerspiegelt invloeden van naburige Arabische landen, Portugezen, Egyptenaren, Turken, Italianen en anderen. Deze mix van culturen en architectuur maakt van Massawa een intellectueel en artistiek centrum. Een voorbeeld is het keizerlijk paleis, met Ottomaanse kenmerken en uitkijkend over het oude stadscentrum.

Voor liefhebbers van stranden biedt deze regio van Eritrea Green Island, waar men kan snorkelen, duiken en genieten van de zee. Gidsen organiseren dagtochten en zorgen voor snorkeluitrusting voor bezoekers die het wonder van Green Island willen ervaren. De ideale periode om Massawa te bezoeken is in mei, november en december, vooral voor liefhebbers van watersporten.

Dahlak

De Dahlak-archipel, bestaande uit 200 eilanden, biedt stranden en traditionele cultuur, ideaal voor avontuurlijke reizigers. Op de eilanden is er een overvloed aan wateractiviteiten, zoals duiken, waterskiën, snorkelen en ontspannen op het strand. Dahlak is ook de habitat van zeedieren zoals schildpadden, mantaroggen en dolfijnen.

Kamperen op de eilanden is favoriet bij natuurliefhebbers, gezien de ontspanningsmogelijkheden, de watersporten en de diverse mariene fauna. Het is het meest geschikt om Dahlak te bezoeken van oktober tot maart, wanneer het weer gunstig is. De maanden mei tot augustus kunnen extreem heet zijn.

Senafe

Senafe, gelegen in het zuiden van Eritrea, herbergt de Metera-ruïnes, een archeologische vindplaats waar de Saho- en Tigrinya-bevolking leeft. Deze regio staat ook bekend om de Obelisk van Matara, naast andere historische locaties die de geschiedenis van het gebied belichten. Senafe is een geschikte plek voor rotsklimliefhebbers, met lokale bewoners die graag helpen bij het verkennen van de bergen.

Aangezien Senafe voornamelijk uit ruïnes bestaat en een groot deel van de tour zich in de buitenlucht afspeelt, is de beste tijd om Senafe te bezoeken tussen januari en juni, en van september tot december wanneer het klimaat ideaal is voor het verkennen van de ruïnes.

Agordaat

Agordat, ook wel bekend als Akordat in de regio Gash-Barka, herbergt diverse archeologische vindplaatsen die veel vertellen over de geschiedenis van Eritrea. De Turkse en Egyptische invloeden zijn duidelijk zichtbaar in de infrastructuur en archeologische vindplaatsen, zoals Qoahito, een bekend UNESCO-werelderfgoed op een plateau. Het graf van Said Mustafa wad Hasan bevindt zich ook in Akordat.

Naast deze locaties zijn kerken en moskeeën met architectuur die getuigt van de veroveraars, een bezoek waard voor liefhebbers van kunst. De meest gunstige maanden om te bezoeken zijn februari, april, oktober, november en december, wanneer het klimaat ideaal is voor buitenactiviteiten.

Asmara Theater

Het Asmara Theater, ontworpen door Odoardo Cavagnari en gebouwd in 1918, is een architectonisch juweeltje dat doet denken aan vervlogen tijden. Naast het theater kunnen bezoekers ontspannen in nabijgelegen cafés en genieten van de sfeer. Hoewel er geen opera’s meer worden opgevoerd, kunnen sportliefhebbers nog steeds genieten van live sportuitzendingen in het Asmara Theater.

Gelegen in de hoofdstad is het theater een ontmoetingsplaats voor buitenlanders met talrijke accommodatiemogelijkheden in de buurt. De beste tijd om Asmara te bezoeken is van februari tot september voor aangenaam weer. Let op: Eritrea kan in december en februari te maken hebben met sneeuw, dus als je wilt wandelen in de winter, plan je bezoek dan in deze maanden.

Villa Rome

Villa Roma, gelegen in Asmara, is een pittoresk dorp dat doet denken aan oude Romeinse villa’s. Met portieken en marmeren trappen biedt het architecturale hoogstandjes die toeristen het gevoel geven in Rome te zijn. In de nabijheid van het Africa Pension Hotel, biedt Villa Roma accommodatie en een prachtig uitzicht voor bezoekers.

Naast de esthetiek huisvest Villa Roma ook de Italiaanse ambassadeur in Eritrea. De ideale maanden om te bezoeken zijn tussen februari en september voor een aangename zon en weersomstandigheden om te verkennen.

Belangrijkste Verkeersregels in Eritrea

Hoewel Eritrea een minder bezocht en minder bekend land is, is het essentieel voor toeristen die van plan zijn het land te bezoeken om vertrouwd te raken met de verkeersregels van Eritrea. Het volgen van deze regels, die kunnen verschillen van die in uw eigen land, is cruciaal voor een soepele en plezierige reiservaring in Eritrea. Hier zijn enkele belangrijke rijregels die specifiek zijn voor Eritrea.

Respecteer de Snelheidslimieten

Het is raadzaam om de snelheidslimieten in Eritrea strikt te volgen, gezien de strenge verkeersvoorschriften. De snelheidslimieten variëren afhankelijk van de locatie, met 60 km/u in steden en een algemeen maximum van 100 km/u. Overtredingen kunnen resulteren in een boete van 50.000 Eritrese Nakfa of $10.800.

Wees Voorbereid op Wegen

In Eritrea zijn wegen vaak uitdagend, dus wees alert en rij voorzichtig. Voetgangers en dieren kunnen onverwachts de weg oversteken, waardoor het van belang is om op de hoogte te zijn van de lokale snelheidslimieten. Bovendien zijn er nog steeds landmijnen op sommige wegen, wat extra voorzichtigheid van toeristen vereist.